Läs om böckerna här. Köp signerade böcker direkt av mig eller i nätbokhandeln. 

Spänning och relationsdramatik i företagsmiljö

"En underhållande och fartfylld story som förankrar sig väl i skickliga miljöbeskrivningar. Handlingens turer portioneras ut i genomtänkta doser där läsaren hålls på tårna."

Lektören

Berättelsen kretsar kring några män och kvinnor i medelåldern. Vad händer med deras relationer när framgång byts mot kriser och misslyckanden, när lojaliteterna sviktar och bäddar för svek?

 PROJEKTET som skulle öppna dörren till en internationell marknad är på väg att krascha. Pengarna rinner ur firman i en förfärande hög takt Tom kämpar intill utmattningens gräns för att rädda projektet och firman, livsverket. Privatlivet får stå tillbaka. Varningssignalerna dånar som kyrkklockor . . .

Rota lite i dem så hittar du en människa ...

Redan när du passerat fyrtio hamnar du i riskzonen för att bli kallad gubbjävel. Risken ökar exponentiellt ju äldre du blir. När du börjar röra dig gubbigt stelt och fårorna i ansiktet påminner om ett floddelta är du direktkvalificerad. Nedslag i gubbars tankar om livet, kärleken och döden och deras trevande och ofta valhänta försök till närhet. De som växte upp i en tid då pojkar inte fick gråta. 

Varje kapitel är träffsäkert illustrerat av konstnären Titti Winblad.

En autofiktiv roman om en klassresenär

En rafflande, och stundtals mörk, men ändå humoristisk livshistoria om en uppväxt i en udda och kaotisk familjemiljö fram till en karriär i IT-branschen. Det här var under den tid då IT-branschen hade sitt stora genombrott i Sverige. 

"Jag ville ha beröm när jag berättade om mina framgångar, men pappa var mest misstrogen och orolig. Aldrig ett "grattis, vad roligt!" Ändå tror jag att han innerst inne var stolt över mig, men att han var vidskepligt rädd för att uttrycka det; att han då skulle ha bidragit till mitt fall, som han befarade skulle komma förr eller senare, och att jag då skulle skickas tillbaka dit jag kom ifrån. 
     Och han visste vad folk skulle säga: "Jaha, nu har det gått åt helvete för Arnes grabb, så kan det gå för uppkomlingar". Den förklenande stämpeln riskerade många arbetarungar att få om de lyckats ta sig upp på samhällsstegen genom att bli framgångsrika företagare.
     Men de som gjorde akademisk karriär väckte beundran och respekt. Det var skillnad på klassresor och klassresor."