PÅ GÅNG ...

"En underhållande och fartfylld story som förankrar sig väl i skickliga miljöbeskrivningar. Handlingens turer portioneras ut i genomtänkta doser där läsaren hålls på tårna."
Lektören

Berättelsen kretsar kring några män och kvinnor i medelåldern. Vad händer med deras relationer när framgång byts mot kriser och misslyckanden, när lojaliteterna sviktar och bäddar för svek?

PROJEKTET som skulle öppna dörren till en internationell marknad är på väg att krascha. Pengarna rinner ur firman i en förfärande hög takt Tom kämpar intill utmattningens gräns för att rädda projektet och firman, livsverket. Privatlivet får stå tillbaka. Varningssignalerna dånar som kyrkklockor. Han förtränger och ignorerar tills den dag då hans sambo, Susanne, tar fram en resväska och börjar packa.

Och som om det inte var nog ...

Han har sålt aktiemajoriteten till ett investmentbolag ägt av en man med hårda nypor. Så länge siffrorna pekade uppåt, idel leenden och ryggdunkar. Men nu har leendena stelnat.

Det finns en stark person i Toms närhet som inte accepterar det som är på väg att ske. Och det är inte bara firman hon tänker på. Hon är mån om honom som person på ett alldeles särskilt sätt ...